icon-search
icon-search

info terbaru mengenai madu tualang asli


Terima kasih kerana mengunjungi laman sesawang madu tualang asli Quadmeds yang memperkenalkan produk-produk makanan kesihatan yang terbaik untuk diamalkan oleh seisi keluarga. 

Sebagai permulaan, tujuan kami mewujudkan laman web dan menjual makanan tambahan ini adalah dengan niat untuk membantu sahabat-sahabat mengamalkan makanan tambahan terbaik dunia dan diyakini sepanjang zaman tanpa pernah diragui khasiat dan kebaikannya iaitu MADU ASLI, MINYAK HABBATUSSAUDA dan MINYAK ZAITUN.

Jadi dengan berasaskan ketiga-tiga makanan tambahan yang sangat berkhasiat kepada kesihatan tubuh badan kita, kita menjual produk yang dikenali sebagai Madu Tualang Asli Quadmeds atau dikenali sebagai madu Quad, dimana madu asli yang kita jual dan amalkan hanya madu dari sumber terbaik dan dikumpulkan oleh lebah terbesar dunia lebah tualang asli dikenali sebagai Apis Dorsata.

Selain itu, kita menjual Madu Tualang Herba yang dicampur sumber herba yang bermanfaat untuk tubuh badan, terdiri dari 9 jenis produk iaitu madu abiotik, madu mint, madu smart, madu habbat, madu gastriquad, madu imun, madu hitam pahit, madu extravit dan madu bee pollen.

Kemudian, kita juga menjual produk dari As Shifa Tijarah iaitu minyak habbatussauda yang dikenali sebagai Habasyi88 dan Minyak Zaitun yang dikenali sebagai Tursina88.

Produk-produk kami bukan sahaja merupakan makanan sunnah yang diamalkan sekian lama malah terbukti secara scientifik sangat bermanfaat seperti kaya antioksidan nya, membantu mengurangkan risiko diabetes dan kanser, serta baik untuk minda dan kesihatan.

Akhir kata, kami ingin mengajak sahabat-sahabat untuk bersama-sama menyebarkan kebaikan-kebaikan makanan-makanan ini sekaligus membantu mengurangkan mangsa2 makanan yang palsu dan membahayakan tubuh badan kita yang kian meningkat pada masa kini. InsyaAllah. 


1. Madu Tualang Asli (100% Raw Honey)

🐝 Madu asli lebah tualang yang dituai oleh pemburu muslim dari Sumber pergunungan hutan hujan tropika yang memiliki kualiti gred madu tualang yang sangat tinggi.

🐝 Merupakan satu-satunya jenama madu tualang di Malaysia yang memiliki sijil MeSTI KKM.

Senarai madu quad asli Senarai madu quad shopee


2. Madu Tualang Herba

🐝 Madu Tualang Herba yang diramu khas oleh pakar ramuan herba dari Quadmeds sdn bhd menggunakan pati intipati herba. Terdapat 9 jenis madu herba dengan khasiat yang berbeza iaitu Madu Abiotik, Madu Mint, Madu Smart, Madu Habbat, Madu Gastriquad, Madu Imun, Madu Hitam Pahit, Madu Extravit, dan Madu Bee Pollen.

Senarai produk madu herba quadmeds Masu herba Quadmeds shopee


3. Minyak Habbatussauda dan Zaitun

πŸ€Minyak Habbatussada dan Minyak Zaitun yang diimport dari sumber terbaik dunia dengan kualiti Gred A1 iaitu ETHIOPIA dan TURSINA.

γ€€Senarai produk habasyi Shopee habasyi Whatsapp hubungi habasyi dan madu quad

Your cart is currently empty.
Continue shopping